Contactati-ne

+40(0)232.216.111

SUPERPLASTIFIANT pentru beton marfa (ready-mix) cat si pentru cel prefabricat

PANTARHIT®C120(FM)

Superplastifiant de inalta calitate pentru beton pe baza de polycarboxilati modificati. Potrivit pentru atingerea de rezistente initiale mari chiar si la temperaturi joase in productia betonului pentru prefabricate si beton marfa (ready-mix). PANTARHIT® C120(FM) este potrivit in special pentru producerea de beton autocompactant (F6).

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®C150(FM)

Superplastifiant de inalta calitate pentru beton pe baza de policarboxilati modificati, folosit pentru betoane ce trebuie sa dezvolte rezistente initiale mari chiar si la temperaturi ambientale scazute. PANTARHIT®C150(FM) minimizeaza energia de compactare aplicata betonului, astfel fabricantii contractorii si executantii realizeaza un beneficiu tehnic si economic. Avand o puternica forta de repulsie sterica, PANTARHIT®C150(FM) creaza un efect de dispersare in amestecul de beton,  acesta devenind un amestec omogen, cu vascozitate redusa, cu lucrabilitate extinsa in timp. PANTARHIT®C150(FM)este deosebit de potrivit pentru producerea de beton autocompactant.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®C200(FM)

Superplastifiant de inalta performanta, potrivit pentru atingerea de rezistente initiale mari la temperaturi joase si pe timp de iarna, in productia betonului pentru prefabricate si beton marfa (ready-mix). PANTARHIT®C200(FM) minimalizeaza compactarea energiei aplicate betonului. Producatorii de beton, contractorii si aplicantii pot obtine beneficii economice si tehnice considerabile. PANTARHIT®C200(FM) asigura un proces de hidratare rapida a cimentului asigurand in acelasi timp un nivel suficient de lucrabilitate.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®C210(FM)

Superplastifiant de înaltă performanță pe bază de policarboxilați modificați potrivit pentru atingerea de rezistențe inițiale mari la temperaturi joase, în producția betonului pentru prefabricate și beton marfă (ready-mix). PANTARHIT®C210(FM) are excelente efecte de plastifiere ce duce la imbunatatirea consistentei betonului pe diferite clase, de la S1 la S5/F1- F6. PANTARHIT®C210(FM) îmbunătățește în mod semnificativ dispersarea cimentului în beton. Această proprietate permite formarea unui beton omogen cu un conținut scăzut de vâscozitate, care asigură o îmbunătățire a lucrabilității și facilitează compactarea betonului.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®MN(FM)

Superplastifiant special conceput pentru producerea de elemente prefabricatecat si pentru beton marfa. PANTARHIT®MN(FM) imbunatateste consistenta betonului pe mai multe clase, de exemplu de la F1/F2 la F5. PANTARHIT®MN(FM) reduce tensiunea de suprafata a apei si asigura astfel un puternic efect de plastifiere. Are in compozitie melamina sulfonata ceea ce il face deosbit de potrivit pentru betoanele masive, unde nivelul de aer oclus trebuie sa fie minim.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®L(FM)

Superplastifiant pentru beton, pe baza de sulfonat de naftalina. Este un superplastifiant potrivit atat pentru producerea de beton livrabil cat si pentru prefabricate. PANTARHIT®L(FM) reduce tensiunea de suprafata a apei si asigură un puternic efect de plastifiere, reduce aparitia contractiilor din beton. Optimizeaza lucrabilitatea, prelucrarea si compactabilitatea betonului. PANTARHIT®L(FM) nu introduce aer in beton ci dimpotriva reduce prezenta acestuia.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT® F (FM)

Superplastifiant cu efect de accelerare a intaririi betonului, pe baza de sulfonat de naftalina. Pantarhit®F(FM) este potrivit pentru betonul proaspat cat si pentru elemente prefabricate. Chiar si in conditii de temperatura scazuta PANTARHIT®F(FM) asigura hidratarea accelerata si o rezistenta timpurie sporita de dezvoltare a betonului. Datorita efectului puternic de accelerare de priza rezistentele initiale si finale ale betonului sunt mult marite. Pentru betoanele ready-mix se recomanda a fi folosit in perioada rece a anului (conform normativelor in vigoare ).  

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta