Contactati-ne

+40(0)232.216.111

PRODUSE PENTRU PROTECTIA BETONULUI

 

PROTECT BSP

Peliculă de impregnare pe bază de solvenți pentru obținerea unei suprafețe din beton cu efect satinat, ușor strălucitor. În urma aplicării substanței pe suprafața de beton aceasta dezvoltă o rezistență sporită la uleiuri, grăsimi, alimente, băuturi, sau eflorescență, sau alte daune cauzate de îngheț/dezgheț. Pe lângă reducerea la minim a defectelor vizuale, PROTECT BSP are efect și de intensificare a nuanțelor betonului colorat. Pelicula de impregnare este rezistentă la intemperii, permeabilă la vaporii de apă și rezistentă la substanțe chimice.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT BSG

Agent de curățare eficient pentru îndepărtarea de pe suprafețele din beton a uleiurilor, grăsimilor sau a altor pete uleioase. Potrivit pentru curățarea dalelor, pietrei naturale sau artificiale, elementelor prefabricate, fațadelor sau plăcilor din beton. CLEANER BSG reacționează chimic asupra murdăriei existente, devenind solubilă în apă și putând în acest fel îndepărtată ușor.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT BSR

Agent de curățare extrem de eficient pentru îndepărtarea eflorescenței și a rezidurilor de ciment de pe suprafețelor elementelor din beton. Astfel, suprafața aplicată este curățată în mod eficient.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT NTP

PROTECT NTP este o peliculă de impregnare pentru suprafețe minerale și în special pentru producția de pavele. PROTECT NTP formează un strat protector care intensifică culoarea betonului și permite un excelent efect de impermeabilizare împotriva uleiului și apei. PROTECT NTP pătrunde în sistemul capilar al betonului și îl sigilează. Pelicula de impregnare intensifică betonul colorat și oferă suprafeței un aspect umed, lucios. PROTECT NTI nu se îngălbenește, este rezistent la intemperii, raze UV și la încărcături chimice.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT NTI

PROTECT NTI este o soluție de impregnare special concepută pentru crearea de suprafețe de beton hidrofobe. Soluția transparentă de impregnare îndeplinește cerințele standardului EN 1504-2 conform raportului de încercare P7091- Institutul KIWA POYMER. PROTECT NTI pătrunde în structura betonului și acționează asupra substratului său, pe bază de ciment, pentru a genera un sistem capilar hidrofob. PROTECT NTI este o substanță de înaltă calitate ce se aplică pe fațade, terase de beton precum și pentru industria de prefabricate. Este potrivit pentru toate suprafețele din beton în prelucare sau finalizate, PROTECT NTI fiind potrivit atât pentru betonul proaspăt cât și pentru betonul întărit.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta