Contactati-ne

+40(0)232.216.111

INTARZIETOR DE PRIZA

PANTARHOL® MaxRetard 55(VZ)

Aditiv stabilizator al hidratarii conceput pentru a permite stabilizarea betonului pe o perioada lunga de timp fara a-i influenta calitatea. PANTARHOL MaxRetard 55 (VZ) este potrivit pentru turnari de beton unde este necesara prevenirea hidratarii betonului în situații de temperaturi ridicate, transport pe distante mari, cerinte ale cimentului sau ale agregatelor, beton torcretat, turnari extinse, pre-ambalarea betonului pentru turnari ulterioare, evitarea aparitiei rosturilor in beton. PANTARHOL MaxRetard 55 (VZ) stabilizeaza procesul de hidratare a cimentului, evitand atingerea rezistentelor initiale.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHOL 85(VZ)

Intarzietor de priza pentru beton pe baza de fosfati. Atinge un efect bun de intarziere, chiar si la temperaturi inalte. Prin adaugarea de PANTARHOL® 85 (VZ) lucrabilitatea betonului este marita in mod intentionat. Pot fi evitate astfel pauzele lungi din timpul turnarilor de beton.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHOL® 90(VZ)

Aditiv intarzietor de priza pentru beton, cu efect de plastifiant. Intarzietor de priza pe baza de zaharoza si ligno-sulfonate. Prin adaugarea de PANTARHOL® 90 (VZ) lucrabilitatea betonului este marita in mod intentionat. Pot fi evitate astfel pauzele lungi din timpul turnarilor de beton.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHOL® 95 CY (VZ)

Aditiv pentru beton puternic întârzietor de priză pentru aplicații în care este necesar un proces de hidratare controlat și previzibil. PANTARHOL®95 CY (VZ) este special conceput pentru a prelungi timpul prizei betonului chiar și în condiții dificile precum turnări la temperaturi ridicate, transportul betonului pe distanțe mari, distanțe de pompare mari, timp extins de punere în operă. De asemenea, PANTARHOL®95 CY (VZ) are un puternic efect de plastifiere.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta