Contactati-ne

+40(0)232.216.111

DECOFRANT

VORMIOL

VORMIOL este un agent de decofrare extrem de fiabil pentru cofraje metalice, plastice sau material lemnos. Produce suprafete de beton de o calitate superioara cu un aspect impecabil, fara pori si pete. VORMIOL protejează matriţe metalice împotriva coroziunii datorita aditivului special.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

 

VORMIOL PU WetCast

VORMIOL PU WetCast este un agent de decofrare fără solvenți, special dezvoltat pentru producția de beton umed turnat. VORMIOL PU WetCast îmbunătățește aspectul vizual al suprafețelor din beton, diminuează apariția porilor, a petelor și asigură o culoare omogenă. Produsul este usor de utilizat, se usucă rapid, este inodor, neinflamabil și non-toxic. VORMIOL PU WetCast formează o peliculă cu o bună aderență, cu efect de separare pe cofraj. Prin simplificarea separării se reduce la minimum deteriorarea matrițelor și a produselor din beton.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

 

VORMIOL RELEASE

Decofrant potrivit pentru elemente prefabricate, beton armat, borduri, și ziduri de beton. VORMIOL RELEASE permite o decofrare facilă și contribuie la obținerea unei suprafețe fără găuri, pori sau pete. Decofrantul generează un efect de anti-lipire a materialului de matrițe, diminuând astfel atât deteriorarea cofrajelor cât și a elementelor din beton produse.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate