Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Colorantii pentru betoane, acum in gama noastra de produse! Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

on 21 Aprilie 2015
Accesări: 5996

Colorantii pentru betoane, acum in gama noastra de produse! Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

 

VALABIL INCEPAND CU DATA DE  1 IUNIE 2015!

BETON CHIMIE VA PREZINTA COLORANTII PENTRU BETON

Calitatea betonului este fundamentala pentru colorarea acestuia. Pentru a asigura calitatea, cerintele pentru betonul colorat sunt in concordanta cu SR EN 12878: 2014. Pigmentii de colorare marca Ha-Be sunt disponibili intr-o gama variata de nuante, de la culori discrete pana la culori naturale. Acestea includ tonuri de rosu, maro, galben, albastru, verde, alb si antracit. Pigmentii se pot combina intre ei astfel incat sa se obtina culoarea dorita. Acestia pot fi comandati  fie in stare solida sub forma de pudra, fie in stare lichida.
Pigmentii pentru beton marca Ha-Be Betonchemie GmbH si comercializati in Romania de Beton Chimie sunt produsi conform SR EN 12878: 2014.

Pentru gama aditivilor cu efect asupra intensitatii culorilor, accesati pagina dedicata aditivilor pentru pavele. (Click AICI!)
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Click pe imagine pentru a vizualiza culorile disponibile!

Constrangeri tehnologice in ceea ce priveste spectrul de culori:

Chiar daca paleta de culori pusa la dispozitie de producator este variata, exista totusi si unele constrangeri.  Culori luminoase si vibrante precum tonuri de neon sunt mai dificil de obtinut deoarece pigmentii utilizati respecta anumite norme. De asemenea, culoarea obtinuta este influentata in mare parte si de componentele amestecului de beton: agregate, ciment, aditiv, apa.  Pigmentii nu pot fi aplicati pe suprafata betonului, acestia se incorporeaza in matrice in timpul procesului de hidratare. 


DATE DE CONTACT 
www.aditivi-beton.ro
Gradinari, nr. 4-5, Iasi, Romania
Tel.: +40 (0)312 263 178
Fax: +40 (0)318 171 377

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.