Contactati-ne

+40(0)232.216.111

PROTECTOR ANTI-INGHET

 

ANTIFROST 30 (BV)

Plastifiant pentru beton cu efecte de anti-inghet si accelerare, pe baza de compusi de nitrat, este un aditiv special conceput pentru turnarile la temperaturi scazute. Prin utilizarea de ANTIFROST 30 (BV) betonul genereaza rezistentele necesare pentru a face fata inghetului in etapele timpurii.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

ANTIFROST 45

Aditiv accelerator si anti-inghet fara cloruri. ANTIFROST 45 accelerează timpul de priza initial şi final al betonului, mortarului si sapei. Prin utilizarea ANTIFROST 45 se obtin rezistente initiale foarte mari. ANTIFROST 45 este deosebit de potrivit pentru betonare în condiţiile meteorologice  neprielnice şi protejează betonul armat  împotriva coroziunii induse de cloruri. Temperatura maxima exterioara: -15 °C.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTAQUICK®C 100 (BE)

Aditiv accelerator inovator, special conceput pentru creșterea hidratării betonului în fazele inițiale, PANTAQUICK®C 100 (BE) asigură întărirea betonului la temperaturi scăzute și accelerează semnificativ rezistențele inițiale. De asemenea, prin utilizarea acceleratorului de întărire se reduce temperatura termică, se optimizează consumul de energie, și se asigură eficiență în producție prin decofrare rapidă, reducându-se astfel costurile.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta