Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Coloranti pentru beton

 

PIGMENTI PUDRA

     - Roșu:

     Ha-Be Ferrox Rot 4-110
 
 
     Ha-Be Ferrox Rot 4-130
 
 

    - Galben:

    Ha-Be Ferrox Gelb 4-420

 

 

    Ha-Be Ferrox Gelb 4-960

 

    - Maro:

    Ha-Be Ferrox Braun 4-610

 

 

    Ha-Be Ferrox Braun 4-655

 

    Ha-Be Ferrox Braun 4-686

 

    - Verde:

 

    Ha-Be Ferrox Chromgruen 4-740

 

    - Alb:

 

    Ha-Be Ferrox Titanweis 4-720

 

    - Negru:

 

    Ha-Be Ferrox Schwarz 4-330

 

    Ha-Be Ferrox Schwarz 4-365

 

    - Albastru:

    Ha-Be Ferrox Kobaltblau 4-730

 

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Rot 4-110 în amestecul de beton este roșu deschis.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Rot 4-130 în amestecul de beton este roșu închis.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox GELB 4-420 în amestecul de beton este galben deschis.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Gelb 4-960 în amestecul de beton este galben închis.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Braun 4-610 în amestecul de beton este maro deschis.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Braun 4-655 în amestecul de beton este maro.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Braun 4-686 în amestecul de beton este maro închis.

 

 

Pigment pe bază de oxid de crom, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Chromogruen 4-740 în amestecul de beton este verde.

 

Pigment pe bază de dioxid de titan, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Titanweis 4-720 în amestecul de beton este alb.

 

Pigment pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Schwarz 4-330 în amestecul de beton este negru cu luciu semi-metalic ( culoarea antracitului).

 

Pigment de pe bază de oxid de fier, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Schwarz 4-365 în amestecul de beton este negru.

 

Pigment pe bază de cobalt, gata de utilizare. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Ferrox Kobaltblau 4-730 în amestecul de beton este albastru.

 

 

 

 

Fisa Tehnica

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

 


 

 

 

PIGMENTI IN STARE LICHIDA

 

    - Roșu:

    Ha-Be Color Rot 110

 

 

    Ha-Be Color Rot 130

 

 

    - Galben:

    Ha-Be Color Gelb 420

 

    - Maro:

    Ha-Be Color Braun 610

 

 

    Ha-Be Ferrox Braun 639

 

 

    Ha-Be Color Braun 655

 

 

 

    Ha-Be Color Braun 686

 

 

    - Verde:

    Ha-Be Ferrox Chromgruen 740

 

    - Alb:

    Ha-Be Ferrox Titanweiss 720

 

 

    - ANTRACIT:

    Ha-Be Color Schwartz 320

 

 

    Ha-Be Color Schwartz 370

 

 

    - NEGRU:

    Ha-Be Color Carbocrete 820

 

 

    Ha-Be Color Carbocrete 830

 

 

    - Albastru:

    Ha-Be Color Kobaltblau 730

 

 

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Rot 110 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Rot 110 în amestecul de beton este roșu deschis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Rot 130 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Rot 130 în amestecul de beton este roșu închis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Gelb 420 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Gelb 420 în amestecul de beton este galben deschis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Braun 610 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Braun 610 în amestecul de beton este maro deschis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Braun 639 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Braun 639 în amestecul de beton este maro deschis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Braun 655 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Braun 655 în amestecul de beton este maro.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Braun 686 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Color 686 în amestecul de beton este maro închis.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Chromgruen 740 este produs prin utilizarea de pigmenți pe bază de oxid de crom de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Chromgruen 740 în amestecul de beton este verde.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Titanweiss 720 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza de dioxid de titan de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Titanweiss 720 în amestecul de beton este alb.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Schwartz 320 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Schwarz 320 în amestecul de beton este negru cu luciu semi-metalic (culoarea antracitului).

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Schwartz 370 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza de oxid de fier de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Schwarz 370 în amestecul de beton este antracit.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Carbocrete 820 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza carbon de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Carbocrete 820 în amestecul de beton este negru.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Carbocrete 830 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza carbon de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Carbocrete 830 în amestecul de beton este negru.

 

Colorant în formă lichidă, gata de utilizare. Ha-Be Kobaltblau 730 este produs prin utilizarea de pigmenți pe baza cobalt de înaltă calitate. Culoarea obținută prin folosirea pigmentului Ha-Be Kobaltblau 730 în amestecul de beton este albastru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisa Tehnica

 

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica

 

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica

 

 

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

Fisa Tehnica

Declaratia de performanta

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica

 

 

 

Fisa Tehnica

 

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica

 

 

Fisa Tehnica