Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Fibre

PP FASER

Avand proprietati bune de disipare, PP FASER poate fi distribuit cu usurinta in trei dimeniuni si creste rezistenta timpurie a betonului. PP FASER imbunătăţeşte proprietatile betonului de a rezista incendiilor, optimizeaza proprietatile la inghet dezghet si la actiunea sarii provenite din apa dezghetata, minimizeaza patrunderea apei in betonul intarit si creste rezistenta la indoire. Fibra are o greutate redusa cu o buna rezistenta la rupere, este neutra din punct de vedere chimic fata de ciment, aditivi si alte materiale ce intra in compozitia betonului. PP FASER ofera protectie impotriva uzurii la amestecare.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTAFIL PP-Makrofaser

Fibre monofilament pentru optimizarea performantei betonului. PANTAFIL PP-Makrofaser este o fibra sintetica conceputa pentru optimizarea performantelor portante a betonului si sapei. PANTAFIL PP-Makrofaser se recomanda a fi folosita pentru betoane cu durabilitate mare in timp in medii corozive. In plus, PANTAFIL PP-Makrofaser imbunatateste rezistenta la foc a betonului.
Gama de aplicare:
- prefabricate din beton,
- mortare
- infrastuctura de transport si locuri de parcare
- fundatii si podele monolitice

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

Fibre metalice pentru armarea dispersa a betoanelor

Fibrele metalice pentru armarea dispersa a betoanelor sunt fabricate din sarma din otel trasa la rece, cu continut scazut de carbon. Fibrele metalice sunt fabricate in diverse forme: lise (drepte), cu ciocuri la capete sau ondulate. Aceste fibre sunt utilizate in constructii, pentru armarea dispersa a betoanelor. Betonul armat cu fibre metalice este cel mai des utilizat pentru construirea pardoselilor industriale sau a autostrazilor, dar poate fi de asemenea utilizat si ca parte componenta la fundatii, stalpi de rezistenta, etc.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta